Direktlänk till inlägg 6 mars 2011
FÖR 4 PERSONER
10 ST POTATISAR
SALT
2 MSK MARGARIN
400 GRAM FALUKOERV
1 ST BURK HELA TOMATER ELLER KROSSADE TOMATER
2 ST SKIVOR VITT BRÖD
2-3 ST HACKADE VITLÖKAR
1 DL HACKAD PERSILJA
1-2 DL RIVEN OST
GÖR SÅ HÄR
SKALA OCH SKIVA POTATISEN.LÅT SKIVORNA KOKA UPP ETT PAR MINUTER OCH HÄLL AV VATTNET.BLANDA POTATISEN MED SALTET OCH MARGARINET I KASTRULLEN OCH LÄGG DET SEDAN PÅ EN UGNSSÄKERT FAT.SÄTT IN FATET I UGNEN PÅ 200 GRADER CA 15 MINUTER.SKÄR KORVEN I SKIVOR OCH LÄGG DEN OCH TOMAERNA MED SPAD PÅ POTATISEN.SMULA SÖNDER BRÖDET OCH BLANDA DET MED DEN HACKADE VITLÖKEN OCH PERSILJAN.STRÖ DET ÖVER FATET TILLSAMANS MED DEN RIVNA OSTEN.SÄTT IN FATET I UGNEN I CA 15 MINUTER TILL.POTATISEN SKALL VARA MJUK.
HOPPAS DET SMAKAR.
FÖR 4 PERSONER. 400 GRAM TORSK I BITAR 2 DL CREME FRAICHE SALT 2 TSK SENAP 1 DL RIVEN OST 1 ST VITLÖK PRESSAD PEPPAR GÖR SÅ HÄR. FISKEN DELAS I BITAR OCH LÄGG I EN UGNSFORM SALTA OCH PEPPRA.BLANDA IHOP DE ÖVRIGA ...
FÖR 4 PERSONER. 400 GRAM LÖVBIFF 2 MSK SMÖR 1 ST PURJOLÖK SALT PEPPAR 8 DL TÄRNAD POTATIS 250 GRAM BROCCOLIBUKETTER SÅS. 125 GRAM CHEVRE OST 2 MSK KALVFOND 2 DL MATLAGNINGSGRÄDDE 1 DL VATTEN 2 MSK BRUN R...
FÖR 4 PERSONER 1 KG GRYTBITAR 1 ST GUL LÖK 5 DL COCA COLA 5 MSK KONC APELSINJUICE 1,5 DL VATTEN 5 MSK SOJA 10 ST ENBÄR 2 1/2 KÖTTBULJONGSTÄRNING 2,5 KRM SVARTPEPPAR REDNING 1,5 DL GRÄDDE 2,5 DL VATTEN 5 ...
FÖR 4 PERSONER 1 KG OSKALADE RÄKOR 1 MSK CURRY 1 ST KNIVSUDD CAYENNPEPPAR 1 TSK PAPRIKAPULVER 2 ST VITLÖKSKLYFTOR 1 ST PURJOLÖK 1 ST GRÖN PAPRIKA 1 ST RÖD PAPRIKA 5 MSK TOMATPURE 1 MSK SOJA 3 DL GRÄDDE 2 DL CREME F...
2 ST LIMPOR 1 LITER FILMJÖLK 4 DL LJUS SIRAP 1 KG RÅGSIKTS MJÖL 1 MSK BIKARBONAT 3 TSK BAKPULVER GÖR SÅ HÄR SÄTT UGNEN PÅ 175 GRADER.SMÖRJ OCH MJÖLA 2 ST AVLÅNGA SOCKERKAKSFORMAR.BLANDA FIL OH SIRAP I EN BUNKE.BLANDA...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 |
11 |
12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|