Senaste inläggen
FÖR 4 PERSONER
500 GRAM OSKALADE RÄKOR
2 ST VALFRIA PAPRIKOR
7 ST FÄRSKA CHAMPINJONER
5 DL MATLAGNINGSGRÄDDE
1 ST FÄRSK CHILI
1 TSK CAYENNPEPPAR
SALT
PEPPAR
2 MSK TOMATPURE
GÖR SÅ HÄR
STRIMLA PAPRIKAN OCH SKIVA DE FÄRSKA CHAMPINJONERNA.FRÄS PAPRIKAN OCH CHAMPINJONERNA I EN GRYTA.BLANDA I GRÄDDEN OCH TOMATPUREN.SMAKSÄTT MED CHILIN SOM DU HAR HACKAT I FINA BITTAR.KRYDDA MED CAYENNEPEPPAR,SALT OCH PEPPAR.LÅT DETA PUTTRA I 10 MIN.SKALA RÄKORNA OCH HA I DOM I GRYTAN STRAX INNAN SERVERING.SERVERA MED PASTA.
HOPPAS DET SMAKAR.
FÖR 4 PERSONER
500 GRAM STRIMLAD BIFF
100 GRAM FINHACKAD GUL LÖK
100 GRAM CHAMPINJONER SKIVADE
2 MSK MARGARIN
2 MSK TOMATPURE
2 MSK SENAP
1,5 MSK VETEMJÖL
0,5 TSK SAMBALOELEK
2 DL VATTEN
0.5 ST BULJONGTÄRNING
1 DL GRÄDDFIL
SALT PEPPPAR
GÖR SÅ HÄR
STEK BIFFEN,LÖKEN OCH CHAMPINJONERNA I MARGARIN I EN STEKPANNA.SALTA OCH PEPPRA LÄGG SEDAN ÖVER DETTA I EN GRYTA.TILLSÄTT TOMATPURE,SENAP OCH VETEMJÖJ.RÖR OM SÅ DET BLANDAR SIG.VISPA UR STEKPANNAN MED VATTEN OCH BULJONGTÄRNINGEN OCH TILLSÄTT DETTA TILL GRYTAN.RÖR OM OCH LÅT DET KOKA I 5 MIN.SMAKA AV MED SAMBAL OELEK OCH MED MER PEPPAR OCH SALT OM DET BEHÖVS.RÖR TILL SIST NER GRÄDDFILEN.SEREVERA MED RIS.
HOPPAS DET SMAKAR
FÖR 4 PERSONER
2 ST VITLÖKSKLYFTOR
2 ST GULA LÖKAR
1 ST BURK PASSERADE TOMATER
1 ST BURK KOKOSMJÖLK
1/2 RÖD CHILI
RIVET SKALL FRÅN 1 ST LIME
1-2 MSK PRESSAD LIME
3 MSK FISKFOND
1 TSK STRÖSOCKER
1 KG RÄKOR MED SKAL
1 ST SALLADSLÖK
GÖRS SÅ HÄR
HACKA VITLÖKEN OCH DEN GULA LÖKEN OCH FRÄS DEN I EN VARM PANNA.TILLSÄTT ALLT UTOM RÄKORNA OCH SALLADSLÖKEN.LÅT DETTA PUTTRA I 10 MIN RÖR OM IBLAND.SKALA RÄKORNA OCH STRIMLA SALLADSLÖKEN OCH HA I DET I GRYTAN FÖRE SERVERING.SERVERA MED RIS ,SALLAD OCH BRÖD.
HOPPAS DET SMAKAR.
FÖR 4 PERSONER
400 GRAM FLÄSKFILE
1/2 RÖD PAPRIKA
1/2 GRÖN PAPRIKA
1 ST GUL LÖK
1 BURK KOKOSMJÖLK
3 DL GRÄDDE
2-3 TSK CURRYPASTA
2-3 TÄRNINGAR KYCKLINGBULJONG
SALT
PEPPAR
GÖR SÅ HÄR
STRIMMLA KÖTTET OCH FINHACKA LÖKEN OCH STRIMLA PAPRIKAN.FRÄS ALLT I EN GRYTA,NÄR KÖTET FÅTT FÄRG TILLSÄTTER DU KOKOSMJÖLKEN UPPBLANDAT MED LITE VATTEN,GRÄDDE.CURRY OCH KYCKLINGBULJONGEN.LÅT GRYTAN PUTTRA I 10 MIN PÅ SVAG VÄRME.SMAKA AV MED SALT OCH PEPPAR.SERVERA MED WOKGRÖNSAKER ELLER BROCOLLI OCH EN SALLAD.
HOPPAS DET SMAKAR.
FÖR 4 PERSONER
500 GRAM KÖTTFÄRS
1 ST GUL LÖK
2 ST VITLÖKSKLYFTOR
3 MSK RAPSOLJA
0,5 ST SPANSK RÖD PEPPAR
1 ST RÖD PAPRIKA
1 ST BURK KROSSADE TOMATER
2 MSK TOMATPURE
1 BURK MAJS
1 BURG VITA BÖNOR
1 TSK PAPRIKAPULVER
SALT
PEPPAR
GÖRS SÅ HÄR
SKALA OCH HACKA LÖKEN OCH VITLÖKEN.DELA DEN SPANSKA PEPPAREN PÅ LÄNGDEN.SKRAPA UR FRÖNA OCH HACKA DEN.BRYN KÖTTFÄRSEN,LÖKEN OCH DEN SPANSKA PEPPAREN I OJLAN.RÖR OM HELA TIDEN SÅ KÖTTFÄRSEN SMULAR SIG.TILLSÄTTTOMATPURE,KROSSADE TOMATER,MAJS OCH PAPRIKAPULVER.LÅT SMÅ PUTRA UNDER LOCK TILLS DEN HAR TJOCKNAT (CA 15 MIN) RÖR NER BÖNORNA KRYDDA MED SALT OCH PEPPAR.SERVERA MED EN SALLAD OCH FETAOST.
HOPPAS DET SMAKAR.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 |
11 |
12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|